9/3/2007

Nije više nikakva tajna da BlogOye polako postavlja nove standarde u blogovanju na našim prostorima, a sve u cilju da svojim korisnicima pruži potpuno nove mogućnosti koje na drugim blog sistemima ne mogu pronaći.

Pa da krenemo sa opisom novog iznenadjenja. Kratko i jasno radi se o pridodatoj opciji u blog editoru pod nazivom Kategorije Postova. O čemu se zapravo radi?

Recimo da pišete o različitim žanrovskim stvarima ali ne bi ste da to bude razbacano po blogu, već bi to ako je nekako moguće sortirali po kategorijama. Nema problema, od sada kada udjete u svoj editor za pisanje posta, primetićete gore u meniju Kategorije Postova. Klikom na ovu opciju otvoriće vam se novi prozor u kome na najednostavniji način možete da kreirate koliko god želite kategorija, sve je stvar vaše mašte.

Nakon toga, svaki vaš post možete svrstati u željenu kategoriju. Kako? Nakon što napišete post, pre nego što ga objavite, klik na napredne opcije-videćete izmedju ostalog i opciju Kategorija Posta, izaberite kategoriju u kojoj želite da ga svrstate i ostaje vam samo još da post objavite.

Post će se kao i do sada uredno pojaviti na vašem blogu, ali će te primetiti da pored datuma objave stoji i kategorija u kojoj se nalazi. I još jedna dobra stvar, ukoliko u svom kodu dizajna niste obrisali u meniju opciju kategorije, sve vaše kategorije biće izlistane u meniju. Ukoliko ste pak obrisali, ili vaš dizajn nije u sebi podržavao pomenutu opciju pogledajte u help-u na blogu kako pridodati pomenuti tag u dizajnu. Ukoliko imate problema tu su administratori da posao odrade umesto vas.... U svakom slučaju isprobajte i želimo Vam prijatnu zabavu.... Idemo dalje 
objavio: help u: 14:27
kategorija: Uredjivanje posta obavesti prijatelja | Komentara: (1)
da li mogu ikako da izbrisem svoj profil i na koji nacin...molim vas odg mi
Poslao Milada u 16:56, 18/4/2008 | Link | |