1/10/2007, 11:40

Showtime-jučerašnja audicija

Kad sam došla bila je gomila rulje i u 9 su ih puštali po 10 unutra. Pošto je mene uhvatila pišanija mogla sam upast neregularno,ali nisam htjela.Dok sam čekala na red našla sam se u društvu sa jednim što je sviro gitaru i ostali su pjevali. Tu sam potrošila svoje glasnice,a i rasplesala sam se.Čak su me snimali,ali biće za privatnu zbirku.Bio je jedan dobar komad koji mi je zapeo za oko.Uglavnom ušla sam u drugi krug mada nisam baš nešto bila zadovoljna tim prvim nastupom. Ipak pustili su me pošto sam napisala u prijavnici da znam zabaviti publiku.Belfi i Tamal su zakasnili,ali dovoljno da popijemo kavu.Kad se vratih sa kave odoh u wc tamo nam je bila vježbaonica. I kroz neko vrijeme pošto nisam bila stalno u wc-u naletila sam na onog komada kao i gitaristu. I tu sam opet se dosta potrošila.Slikali su me mislim za "Story" nisam sigurna. Čekala sam na red dosta dugo negdje do 8.30 jer sam bila 1008. I sad puštali su nas po pet. I ušla sam unutra sa još četvoro ljudi. Prvo smo morali prisustvovati pjevanju one petorke koja je bila prije nas. E sad ja sam bila druga po redu. Postavili su mi pitanja i ono čist informativnoPjevala sam "Hajde da ludujemo" i razbacala sam se skroz i to sa mikrofonom.Žak je tražio da još nešto otpjevam pa sam pjevala"Moj mali je opasan",a pošto je inzistirao na baladi onda sam pjevala "Dvije zvjezdice". Sve su to bile pjesme od Tajči.Djelovali sumi oduševljeno. Čak mi se Fashion-guru smijao,al nisam to smatrala nečim lošim.Žak je reko da sam vicmaher i da sam jako vesela. Unatoč svemu tome nisam prošla odnosno otišla u finale mada sam bila spremna na to zbog godina. Mada su me malo zavarali i na trenutak sam mislila da sam prošla,ali eto nisam.I nisam razočarana uopće. Eto jedno iskustvo. I na kraju intervju na toj nekoj roza fotelji.Uglavnom ugodno sam provela dan,ispjevala se i visila na komadu.Jedino što mi je najgore bilo to čekanje,a kome nije.

objavio/la Mirakulica kategorija: | (0) Komentara | email this post
22/9/2007, 14:20

Volontiranje na radiju

Neki dan sam dobila obavijest od VCZ-a(volonterski centar Zagreb) o tromjesečnom volontiranju na radiju"Studentskog centra". to je web radio. Tražili su razne profile,a ja sam se javila za novinara.I nema veze što nisam student.Dobit ću preporuku od njih. Početak je 1. listopada.ovih dana ću ići na razgovor.

objavio/la Mirakulica kategorija: | (0) Komentara | email this post
21/9/2007, 18:37

Showtime

Još jedna emisija za talente iliti multi talent show.To je nešto kao "Story Super Nova" i "Hrvatski idol".Audicije su bile u Osijeku i Rijeci. U subotu će već biti prikazana prva emisija.Ja se namjeravam prijaviti na audiciju,a pošto je Zagreb na kraju imam još nešto malo vremena. Iako baš ne vjerujem da ću proći al ne zbog glasa već zbog godina.


objavio/la Mirakulica kategorija: | (0) Komentara | email this post
16/9/2007, 17:35

Što je bilo jučer?

Jučer sam bila na dva događaja.prvo na "Plivinoj javno zdravstvenoj akciji". Tu sam mjerila tlak i šećer.To je bilo na Cvjetnom trgu.Poslije toga sam otišla do "Mercatora" na "Milkinu alpsku turneju". Tu sam sve vidjela i kupila čokoladu.I na kraju je bio "Mercatorov" rođendan gdje sam se najela torte i raznih kolača.Sve u svemu bio je aktivan dan. To isto očekujem i sutra.
objavio/la Mirakulica kategorija: | (0) Komentara | email this post
12/9/2007, 16:00

Odmor

Kako ni ove kao ni prethodnih par godina nisam išla na more odoh na 10 dana u Osijek. I mogu reći da sam se provela bolje nego prijašnjih godina bez obzira što nisam zaružila. Posjetila sam neka mjesta,upoznala neke ljude i puno footkala.

objavio/la Mirakulica kategorija: | (0) Komentara | email this post
28/8/2007, 12:17

Kraj ljeta

Iako je vremenski kao i klimatski još uvijek ljeto ono se ipak bliži svome.Ljudi se vraćaju sa godišnjeg. Školarci su već u svojim kućama i čekaju početak školske godin "željno" kao i njihovi profesori i nastavnici. Studenti se polako vraćaju. Ljetni radovi se bliže kraju,a neki još nisu gotovi.Stižu i moje frendice studentice,a i mene čeka tečaj za aromaterapeuta. A prije toga ću malo otputovati jerbo ove godine nisam nigdje bila.
objavio/la Mirakulica kategorija: | (0) Komentara | email this post
15/8/2007, 09:40

Onom koji dolazi

Ti neznanče,
još te ne sanjam i upoznala te nisam
Ljubavi za tebe beskrajno imam
Znam da postojiš,al predugo te čekam
a pojaviš se iza ugla
a ja više nisam ona okrugla
Molim te usliši mi želju
i ne obraćaj mi se kao prijatelju
Za poljupcima tvojim ja žudim
i svoje usne ti nesebično nudim
Hoćeš li već jednom doći
da li po danu ili po noći
objavio/la Mirakulica kategorija: | (0) Komentara | email this post
4/8/2007, 19:56

Samo za taj osjećaj

Da sam prazan list, potpuno čist

Koristio bih puno, puno deblji kist

I samo jarke i šarene boje

Da napišem ime tvoje i mojeDa sam prazna glava, potpuno zdrava

Ne bih više nikad u?io za badava

Samo onol'ko, kol'ko mi treba

Da još ostanem paf od tolikog nebaDa se mogu kao nekad, vratiti na pocetak

I biti onaj isti bahati djecak

Ne bih forsir'o neki ležeran stil

Niti se trudio da uklopimMoj svijet u ovaj svijet

Moje snove u raspored

Riskirao bih svaki pokušaj

Da zadržim taj osjecajSamo za taj osjecaj….


objavio/la Mirakulica kategorija: | (2) Komentara | email this post
3/8/2007, 02:23

Što je to?

neznam stvarno jesam li se zaljubila ili sam se samo uspalila za njim.Mada uspjela sam odspavati puno radno vrijeme sinoć,a neznam da li ću i noćas.Upoznali smo se  jer je on došao tu u stan svoje sestre da bi se vidio sa curom koja je tom prilikom došla iz Makedonije tj. Skoplja.Svi se poznamo sa foruma.Bio je sastanak forumaša i tamo je sve počelo. Kad sam ga vidjela bio mi je još ljepši nego na slikama. I tako grlila sam ga dosta i nije se bunio. Njegova "cura" je sjedila u krilu jedne forumašice i uglavnom je bila s njom.Jučer se nismo vidjeli jer se morao naći sa svojim frendovima iz Zagreba. Danas će me nazvati,a ako me ne nazove ja ću njega.
objavio/la Mirakulica kategorija: | (4) Komentara | email this post
30/7/2007, 09:05

Sjećanja

Neznam zašto,ali zadnjih dana sve nešto slušam muziku iz vremena svoje rane mladosti. Eto jučer sam naletila na ovo tražeći na "You tub"-u. Ovaj film mi je jedan od dražih i gledala sam ga nekoliko puta. A i ova pjesma podsjeća na ljeto i ono što bi se moglo dogoditi nekom srednjoškolcu. I ne samo njemu. To se može desit svakome. Ipak ljetne ljubavi su najljepše iako kratko traju.
objavio/la Mirakulica kategorija: dnevnik | (0) Komentara | email this post
30/7/2007, 08:50

Sjećate li se?

Sinoć sam je slušala jer sam je skinula sa jednog CD-a. I prisjetila se tog vremena.Bila je boom u to vrijeme.A onda na vrhuncu slave otišla je u Ameriku. Tamo se udala i prešla na duhovne pjesme. Prošlo ljeto je bila u Međugorju.

objavio/la Mirakulica kategorija: dnevnik | (0) Komentara | email this post
21/7/2007, 00:18

Ludo vrijeme

Ovaj tjedan je počelo ludo vrijeme . Temperature su nenormalne.Klima uređaji rade punom parom. A meni ni ne treba klima jer u stanu je sasvim ugodnoJedino što koristim je ventilator. Upravo me sada hladi iako je otvoren prozor spuštenih roleta.Pijem drugu litru vode. Nekako mi se i ne pije,ali moram zbog ovog vremena.Ne izlazim van osim kad moram što je jako rijetko.Danas sam recimo išla po benzin i to u ono najgore vrijeme i još prije ručka. Ali stvar je bila takva da je to bilo neophodno. Nestalo je struje,a pošto smo posudili akumulator onda nam je trebao benzin.Tako da nisam imala drugog izbora nego otići. A od samo jedne tramvajske stanice i malo šetnje rastopila sam se kao sladoled.Kasnije se još nisam mogla otuširat jer kad nema struje ne radi ni bojler.
objavio/la Mirakulica kategorija: | (1) Komentara | email this post
20/7/2007, 00:42

Izludit ću od vremena!!!

A recite mi ko neće? Temperature su nenormalne da nenormalnije ne mogu biti. Pa još ako ste meteoropata kao ja onda si možete misliti. Kronerima je još gore tješim se. Sva sreća da su mi zimi debeli,da živim u prizemlju i imam ventilator. Sve su to olakšavajuće okolnosti.A isto tako ne idem na posao tako da preko dana iliti jutrom ne trebam izlaziti iz stana. A tek radovi po ulici. Srećom naš dio je pri kraju pa je asfaltiran.
objavio/la Mirakulica kategorija: | (0) Komentara | email this post
18/7/2007, 00:33

Moji video uradci

Klinci se igraju

Vatromet

Padobrani


Kako se slavi

nekoliko mojih video uradaka
objavio/la Mirakulica kategorija: | (0) Komentara | email this post
16/7/2007, 20:31

Gay pride 2007.

Par slikica sa tog događaja prošle subote

objavio/la Mirakulica kategorija: slike | (3) Komentara | email this post
15/7/2007, 20:59

Neka meni draga mjesta


omiljena klupica ALU (akademija likovne umjetnosti)plaža na Bundeku

dvorište likovne akademije


most noću i to onaj osječki


Osim zadnje slike sve se nalazi u Zagrebu.
objavio/la Mirakulica kategorija: slike | (4) Komentara | email this post
11/5/2007, 18:15

Zadnja akcija

Namjerno sam preskočila dvije akcije tj nisam pisala postove o njima jer smatram da je bilo nepotrebno.A danas mi je bila zadnja. To mi je rekao Mario kad me je nazvao.Na predzadnjoj akciji sam napravila prenamjenu tako da neću na školovanje već na tečaj za aromaterapeuta. Možda zato jer znam bar jednu osobu sa akcije koja će tamo biti dakle netko poznat.I pored toga što sam pričala sa ljudima tamo s nikim nisam izmjenila broje ve moba kao neki tamo,a znam da zato jer sam upisala tečaj na to i nemam pravo tek za četiri godine. A za to vrijeme može biti svašta.Bilo mi je ugodno jer sam bila sa ljudima,a neugodno jer sam s obzirom na njihove priče to o sebi nisam mogla ništa dobro reć Naime tamo je bilo jaako mladih i dosta njih sa djecom. Većina je imala radno iskustvo. Tako da se po tom pitanju tu i nisam našla kao ni po marljivosti.I tako dva Maksimira i tri Sljemena to je zbroj. Danas je kao i prvi put bilo Sljeme.Tako da mi od tih akcija ostadoše samo slike.A najesen ću vidjeti kolko će njih biti na tečaju.
objavio/la Mirakulica kategorija: | (0) Komentara | email this post
7/5/2007, 18:15

Susjedo draga najebala si

S obzirom da imamo susjedu koja nam pravi probleme odlučili smo se postaviti nadzorne videokamere komada 3.Plaćeno je iz nasljedstva.Najveći problem je što prozor njenog wc-a gleda na našu veš kuhinju(di su veš mašina i sušilica)tako da ona kroz njega može ordinirati štapom a i izvaliti svoju glavicu kroz njega.A bilo je stvarno svega od skidanja gumba sa sušilice,bacanja sanitarne kiseline mojoj staroj u oči,lupanje štapom po glavi pa sve do zatvaranja vrata tj nagurana sušilica na vratima da se ne može uć.Tako da je to jedina mogućnost za takav kakav mir.Stara je uzela slobodan dan,a i ja nisam išla kod zubara jer sam imala dva termina pa sam mogla birat.Uglavnom bila su tri dečka. Za ručak smo naručili pizze iz "Dvojke". Ja sam ujutro surfovala bez obzira što je žica išla i kroz moju sobu. I nakon ručka više nisam mogla na net te sam kroz neko vrijemete sam otišla u grad. Tamo sam u knjižnicama visila na netu.Kod namještanja kamera došlo je do neke smetnje i ko zna čega tako da je fiksni prestao raditi. Sreća da imamo mobitele.A susjeda je zvala policiju zbog stavljanja kamera,ali tu ne može ništa.Tako da osim eventualnog nauma oko razbijanja kamere što bi isto bilo snimljeno je spriječena u pizdarijama. Da te vidimo sad ptico.
objavio/la Mirakulica kategorija: | (0) Komentara | email this post
5/5/2007, 21:03

Hmmanje

Mislim komp mi je bio pokvaren,a onda tjedan dana na popravku.  A već prije toga sam zanemarila blogiranje. No neću o tome. Krenula sam na psihoterapiju. U biti vidit ću kolko je to psihoterapija jel pošto nisam donjela nalaze bilo je kratko 8nakon 2 i pol godine od zadnjeg posjeta psihu uglavnom ambulantnog liječenja ostadoh bez teksta).U četvrtak je taj dan i pitam se kolko ću pričat. Uglavnom ići ću na psihotest al neznam jer već onda. Dala mi je Sanvale zbog spavanja koji ne pale. I da dijagnoza mi je drugi anksiozni poremećaji,a ja si cijeli život nakalemljujem depresiju mada ne volim "nove modne dodatke". A valjda je neka blaža varijanta posljedica distimije.Moram krenut već jednom.
objavio/la Mirakulica kategorija: | (2) Komentara | email this post
5/5/2007, 14:06

Blogorođendan

Eto tako prelazeći po postovima ustanovih da je danas obljetnica mog bloga.
Moj prvi blogorođendan,a nastavit ću i dalje s pisanjem.

objavio/la Mirakulica kategorija: | (1) Komentara | email this post