27.4.2014,17:18

Iskušenja u krugu

Prošao je čitav mesec...mira..trazio me je..zeleo me je ponovo..onako ako ne jos vise...odupirala sam se, uzvrtela, unervozila ali nisam bila...nisam otisla..ostala sam tu..nema sa osecanjem borbe izmedju hitrenja u adrenalin na neke minute ili sate i posle pustos..i mira koji sada osecam..On mi je najvise prijao od svih iskusenja koja sam uzela...i nisam mu otisla...Vazno je to!
Jedan drugi covek je sada povredjen jer sam ga odbila..nasa verbalna otvorenost je presla neke granice i okviri koji su bili za mene dozvoljeni su sruseni...bio je ljut, besan, razocaran...plasio me je..ujela sam se zadnji put za svoju otvorenost sa muskarcem..takvim..nekim dalekim..pomutio mi se kompletan dozivljaj do gadjenja..sta mi to treba? Zasto sam i usla u razgovor, zasto sam i dala povod..ako jesam..ili nisam? Jesam..ako jesam..cemu to..jer ne zelim..nisam sposobna ja za to..odlazenje i vracanje..ne mogu vise!
A on..moj,on...moj svet, realan i pravi, opipljive duse i tela...satima bih ga upijala..udisala i upijala...moje sve...menja mi se nesto u dusi osecam svakim danom...misli su mi nesto drugacije..da li se ja to menjam?!
Nije samo nada da se to desi..nesto se stvarno desava...

objavio/la zvoncicca kategorija: | (0) Komentara | email this post

Pošalji komentar
Komentari: