PackmintonR

6.5.2014 - A Ja Mislio Da Smo NajGori

Kategorija posta Zdravlje
Danas dok sam gledao TV emisiju B92 što je čudno jer odavno ne gledam TV osim kad je sport ili neka muzička emisija i gle! Ipak nismo mi najgori! Austrijanci su nas prevašizli i to debelo!

Laknulo mi je jer sam navikao da se sve najgore prepiše nama. Mi ipak nismo najgori pušači! "Pušiti kao Turčin" je odavno prestalo da važi a u čemu je onda stvar?

Istraživanje je pokazalo da mladi Austrijanci više puše nego naš mladež. Austrijanci imaju zakon protive pušenja. Niko ispod 16 niti sme pušiti niti sme kupiti cigarete i proizvode od duvana ali se opet dešava.

Mladji od 16 smuvaju starce da im daju kreditne kartice i šifre, odu na postavljene automate postavljene u svakom ćošku i umesto čokolade i bombone izvade cigarete. Dovitljivo zar ne?

Eh tu je Problem. Istraživanje je isto pokazalo da je došlo do porasta problema sa seksualnim funkcijama kod mladih. Ustvari ovaj porast je i dovelo do toga da se eksperti zabrinu i da pokušaju da nadju razlog za to.

Primećeno je da mladji muškarci sve više traže pilule za poboljšanje erekcije što nebi trebalo s obzirom da se smatralo da problemi sa erekcijom su rezervirani za muškarce koji imaju preko 50 godina. Forumi su pokazatelji.

Drugo, I mladje devojke su postale isto kao i svoji drugari. I one traže sredstva samo da bi se sexualno uzbudile. Ref: http://enhancements4women.allalla.com.

Nešto ću sad da vršim veliku nuždu (Čitaj sa početnim slovom S). Mi Balkanci kako nas uslovljavaju smo poznati J**ači i na kraju krajeva Beć je poznat kao najzapadniji grad na Balkanu. Eto posla za naše potentne mladiće.

<- Prethodna strana :: Sledeća strana ->

O blogu

Blog koji piše o svemu zanimljivim.

Meni

Home
Moj profil
Arhiva postova
Foto album
RSS
Podcast

«  April 2021  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Kategorije postova

Novosti
Vicovi Bre
Sport
Zdravlje
Politika
Zanimljivosti
Muzika

Blog Prijatelji

Ostali linkovi

Blog Hosting


BlogOye - Balkan Blog Portal