19.4.2014
Kako lepe žene manipulišu muškim mozgom
Vreme protiče veoma brzo u razgovoru sa zgodnom ženom. Kada muškarci procenju dužinu razgovora, greše i skraćuju vreme za 20 - 50%. Ovo može da bude zabrinjavajuće, obzirom da vreme može da proleti i da vam pobegne poslednji autobus, voz ili čak avion .Ovo su rezultati istraživanja u SAD.Muškarci uvek imaju veći dijapazon tema o kojima diskusiju sa zgodnim ženama.

Muškarci u ovakvim situacijama pokušavaju da ostave što bolji utisak. Usredsrede se više na razgovor i paze na izgovorene reči. Kada vode razgovor sa privlačnom osobom suprotnog pola, mozak muškaraca je angažovaniji i ne obraća pažnju na protok vremena, a vreme teži da vam izmakne u trenutku nepažnje.

Uticaj na vremenski tok i gubljenje pojma o vremenu nisu jedine stvari na koje zgodna žena može uticati. Prelepe a uz to i pametne žene mogu napraviti pravi dar-mar  u vašoj glavi. U redu, ne moraju biti baš nešto posebno pametne. Recimo da važi obrnuta proporcija: što su lepše, žene ne mogu biti proporcionalno manje pametne, i uvek će napraviti haos u muškom umu.

Najčešće vam zbrkaju pamćenje i pojam istine. Nakon što se muškarac izgubi od izgovorenih laži koje je izgovorio u cilju da impresionira zgodnu ženu, kao bumerang se vraća problem odvajanja istine od izmišljotine. Ovaj problem može da potraje relativno dugo. Naučnici tvrde i do nekoliko nedelja. Zbog čega? Neiskrenost prema izuzetno lepoj osobi suprotnog pola  je prouzrokovana željom za potencijalnim seksom. Ovaj konflikt je pravi uzrok iskrivljenog pamćenja istine. Ako čovek više laže, više prihvata tuđe i svoje laži kao činjenicu.

Lepe žene čine muškarce nestrpljivim.
Mušk i deo populacije će prihvatiti nemoguće uslove kredita i podložni su da olako potpišu ugovor, ukoliko im uslove saopši privlačna žena. Često isti uticaj ima i samo prisustvo ovakve osobe. Muškarci će se opredeliti za manje novca na kraće staze, nasuprot znatne razlike u količini novca ako se isplata čeka duže, ukoliko im uslove saopšti seks bomba ili ako ukrštaju pogled sa takvom osobom. Razlog ovakvog ponašanja su centri zadovoljstva u mozgu muškarca koji reaguju na podražaje koje im šalje izazovna dama, pa se pažnja skreće na neposredno zadovoljenje, Time se zamagljuje budućnost koja može biti daleko bolja od sadašnjosti.

Reklame za "muške stvari" često imaju u svom središtu slike predivnih žena koje požudno gledaju. Pogledajte reklamu za VigRX Plus. Ove žene očekuju da poručite proizvod saeklame. Iskušavaju vas na  da probate i nešto novo. Pogledajte samp reklamu za Vimax pills. Voleli biste da vas juri fudbalska ekipa predivnih žena? Poručite. Šta čekate?

Lepe žene mogu da od vas naprave Robina Huda. Muškarci se često uhvate u njihovu mreži, pa postaju veliki rasipnci. Nesebično će dati novac čak i siromašni. Kada gledaju zgodne žene koje im mogu dati šansu, muškarci prosto rasipaju novac.,Mogućnost da poentiraju na brzinu, budi skrivenog rasipnika. Već pri samoj pomisli na seks, u muškarcu se budi želja da pokaže svoju altruističku stranu. Ovo se pojačava u slučaju da muškarac ženu smatra privlačnom.

Izuzetno lepe žene vam daju utisak važnosti. Istraživanje na Univerzitetima širom Severne Amerike pokazuje da muškarci često padaju u stanje koje se može porediti kao opijenost, ukoliko gledaju prigodne slike žena. Nakon gledanja fotografija žena čija tela podsećaju na peščani sat, ova opijenost postaje izrazita. Skladno građene žene imaju izražene kukove, grudi i ramena. Ovakve slike mogu delovati kao droga. Pogled na ramena, grudi, struk i kukove u savršenoj proporciji je ozbiljan znak za muškarca da žena ima reproduktivnog potencijala i želju za produženjem vrste. Ovaj redosled gledanja žene šalje signal zadovoljstva koji preko centra za nagrađivanje u mozgu utiče na opijenost kod muškaraca. Naučnici tvrde da žena ne mora da bude idealnih proporcija, ali što je bliže idealima koje muškarci imaju, lakše može da manipuliše njihovom maštom.

objavio politikant u 20:58 | kategorija:
Permalink | obavesti prijatelja | Komentara (0)
Komentara:


Ostavi komentar