Živim - No Alternative

Home
Profil
Arhiva
RSS

Slalom

Vaš potpis za više beba
Ni kvantitet ni kvalitet
Preventiva
Elektronske knjige
Volontiranje, ali ne na Univerzijadi

Linkovi

Astrostories

Khaled Hosseini

BlogOye - Balkan Blog Portal

Global 

Bloggers Against AIDS Campaign


Ni kvantitet ni kvalitet

20:36, 16/9/2009 4komentara Link

Naslov je istrgnut iz kontesta prepiske dve samodovoljne žene. Samodovoljne smo kada smo zajedno, a naročito, kada izađemo.
Ovaj zaključak se nametnuo posle nemilog prizora u kome su učestvovala trojica «muškarac». Dvojica su gurala trećeg da mi priđe. Gurani je imao oko 2m visine i nešto manje širine, ali izgleda ništa u pantalonama što bi mu olakšalo pristup. Za glavu ne znam nisam progovorila ni reč sa čovekom.
Njima je zanimljivo, veoma. Prave se blesavi dok ne dođe trenutak u kome moraju da saopšte da imaju devojku. Sledeći put ako se to desi, vrištaću. Mene nije blam, neka njega bude što je stoka. Ne poštuje sam sebe i sopstveni izbor. Neka ga bude sramota mene ako nije samoga sebe.
Sledeći soj su oni koji u poslednje vreme niču kao pečurke posle kiše. Oni imaju probleme.(podvučeno žutim) Bez problema ćete izlaziti, staviće vam do znanja da mu se sviđate, super ćete se provoditi, a onda će odjednom prestati da se javlja. Kada okrene broj i sa druge strane ga sačeka zbunjen glas, pošto je odavno obrisan iz imenika, kazaće kako ima probleme. Spektar podvučenih žutom je neverovatan. Manje problema imaju sve svetske ekonomije i lakše ih rešavaju.
Postoje i one za koje vidite da su se živi prepali. Sasvim pristojni i ok momci, koji nestaju pred vašim očima jer jasno vidite kako se sami sa sobom raspravljaju da li su vam dorasli. Nasuprot njima je kategorija koja vam jasno, naravno a kako drugačije, stavlja do znanja da ste za njega škart, ali eto zanimljivo mu je iz nekog razloga. Ne znam kog, to me ne pitajte, za mene je to jednačina sa milionima nepoznatih.
U igri su oni koji se vama ne dopadaju i koje ste škartirali, a ne odustaju. Možemo da se družimo?! Ovaj tip obavezno kad tad izgovori malopredjašnu rečenicu. Ne konta da vam nije do druženja.
Postoji šansa i da naletite na razvedenog. Tu je tek spektar fenomenalan, od onih koji pecaju na priče o deci do onih koji se prave ludi, kao da ih nemaju. O bivšim ženama uglavnom sve najgore. Zavisi koliko para su im ostavili. Ovoj grupi mogu se dodati likovi puni potpuno sigurni u sebe i ostvareni sa kojima možete imati sjajnu vezu ali ne i brak.
Ima, mada ne znam gde se nalaze onih koji traže nekoga da bi ga našli. Uglavnom su pristojni momci, koji imaju ideju kuda njihov život vodi i gde žele da stignu. Ako imate sreću da naletite na takvog velika je verovatnoća da ćete čuti priču o vezi koja je trajala više godina, a nju je zaveo neki od gore navedenih. Da priča bude komplikovanija ubacite i oženjene.
Na Fb se možete učlaniti u grupu «Udruženje za ignorisanje bezmudih muškaraca», takvih je najviše.
Ovi što traže da bi našli će se viđati sa vama kad god mogu, ili se dogovorite, ovi ostali kada se steknu uslovi. Lakše će Srbija u EU nego što će se steći uslovi, to nam je svima jasno. I njima i nama.
Gde je tu sex?
U šemama i kombinacijama i prijateljstvu sa benefitom, ili ga nema uopšte. Vlada bela kuga, zar ne?

O ženama, kvalitetu i kvantitetu u sledećem broju.


Pošalji komentar ::

21:15, 16/9/2009 Poslao: mrsomud ::
najomiljenija grupa su mi bezmudi i ovi sto imaju probleme i vrlo cesto manjak vremena, ali bih svakako dodala mistriozne, koji tek sto se pojave nestanu jos brze bez ikakavog razumnog razloga. Izbor i najvestijim svatojedima je jako suzen, jer svaku zelju ovakav nekvalitetan kvantitet ubija.
Neka ce ta sranja svako popiti a ti do tad razmisljaj da li je trebalo toliko da radis na sebi, ili je to tokom vremena postao propust u vaspitanju.Ne znam i vise ne razmisljam.
Don't talk just kiss...
Mozda ce se tako lakse raumeti taj kvalitet a kvantitet isplatiti.27
21:39, 21/11/2009 Poslao: gravitacija ::
smesno m, de znam vise sta i kako
21:41, 21/11/2009 Poslao: gravitacija ::
ma pazi, znam sad sta hocu i vecina ovih tipizacija je muka bozija. ali, ima pravih primeraka, verujem u to od srca. nepopravljivi optimista, a?
23:28, 14/1/2010 Poslao: purplemoon ::
odličan, i zanimljiv presjek... čekam nastavak :-)...